65+ Gratis met de bus

In de week van 1 t/m 8 oktober was het de week tegen de eenzaamheid. De PVV is van mening dat niet alleen in die week aandacht moet worden besteed tegen eenzaamheid, maar dat er hoognodig wat moet gebeuren om de vereenzaming onder 65+‘ers tegen te gaan.

PVV Hengelo zal daarom in de raadsvergadering van 5 november 2019 een motie indienen die ervoor moet zorgen dat alle 65+’ers, buiten de spitsuren, gratis mogen reizen met de stadsbus, binnen Hengelo, op vertoon van een geldig ID/ paspoort. 

Lees verder

PVV wil keiharde aanpak uitkeringsfraude

Poolse arbeidsmigranten plegen op grote schaal fraude met werkloosheidsuitkeringen. Zo gebruiken ze nep-sollicitaties, valse handtekeningen
en adresfraude om duizenden euro’s aan WW-uitkering te ontvangen. Dit terwijl ze in Polen werken of zelfs vakantie vieren.

Lees verder

PVV wil landelijke Sinterklaas intocht in Hengelo

PVV wil landelijke Sinterklaas intocht in Hengelo.
De PVV Hengelo komt in haar eerste raadsvergadering met een motie om de landelijke sinterklaas intocht naar Hengelo te halen in 2018. We kunnen wel wat publiciteit voor Hengelo gebruiken en wat is er dan mooier dan Hengelo met dit kinderfeest extra op de kaart te zetten.

Lees verder

Bijeenkomst bestrijding eiken processierups

PVV: Bijeenkomst voor brede provinciale bestrijding eiken processie rups (EPR) is zeer belangrijk!
Op 20 september vindt er een bijeenkomst plaats om tot een brede, provinciale bijeenkomst gehouden om de eiken processierups te bestrijden. De aanleiding van de bijeenkomst is de overlast die de EPR met zich meebrengt en waar gemeenten in Overijssel zichtbaar mee worstelen.

Lees verder